Shipping & Returns

1.Hvordan jeg bestille online?

(1) Vælg de produkter (passende mængder, størrelser, etc.), du ønsker at købe, tilføje elementet til din indkøbsvogn.

(2) Klik på knappen Gå til kassen.

(3) Kontroller dine leveringsoplysninger, så sørg for din faktureringsadresse matcher leveringsadresse .. Du kan derefter gå til kassen.

(4) Du kan bekræfte dine betalingsoplysninger og vælge din betaling method.Enter jeres forløsning kode, hvis du har nogen.

(5) Gennemgå ordre oplysninger, før submitting.You nødt til at supplere de oplysninger om dit kreditkort og sørg for, at oplysningerne er autentiske og matchning.

(6) Så vil du modtage en email bekræftelse af ordren.

2.Is det sikkert at bruge mit kreditkort?

Det er sikkert at bruge dit kort crédito.Debido til vores secure socket layer (SSL) er branchens standard og den bedste software til at kryptere electrónico.Se handelstransaktioner dit kreditkortnummer og kredit detaljer. < br />
Tre. Hvad er jeres betalingsbetingelser?

Vi accepterer følgende kreditkort direkte med vores konto: Visa, Master Card osv. For første gang kunderne, Sørg for at placere din ordre til din faktureringsadresse, eller vi vil benægte ordrer transacción.También betalt af Western Union og HSBC (en slags bank overførsel). Hvis du ønsker at betale via bankoverførsel, så tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger.

Metoder 4.Tracking

Det ville tage 8-14 dage at nå frem til din dør, foruden, vil vi behandle ordren inden for 2 dage. I de fleste tilfælde poster modtages inden for 10 dage, men vi siger 12 dage i tilfælde af forsinkelser.

Vi sender din bestilling via EMS eller DHL.After din ordre er afsendt, vi giver sporingen number.You kan overvåge dine varer via følgende websted.

EMS hjemmeside: http://www.ems.com.cn/english-main.jsp < / a>
DHL hjemmeside:
http://www.dhl.com/en.html

Hvis toldvæsenet ønsker at du betaler skat gebyr, og det er under € 50, som vil være ansvarlig for halvdelen impuestos.Y sats vores kunden er ansvarlig for den venstre halvdel af skattesatsen.

5.Cuáles er dine fragtpriser?

Porto afhænger af mængden af ​​ordrer.

Vi vil give tracking nummer via e-mail, når deres produkter er envían.Le anbefaler du placerer din ordre på mindst 3 uger før ferien for at give tilstrækkelig tid til levering som muligt.

Juni. Jeg kan ændre eller annullere en ordre?

Når en ordre er sendt til os fra vores site, er tilbøjelige til ikke at ændre eller annullere din pedido.La ordre vil blive behandlet automatisk, så snart du klikker på "check ud". Du kan kontakte os med vores kunde afdeling hvis du ønsker foretage en ændring, så snart du ønsker cambiar.Sin Men på grund af ovenstående kan vi ikke garantere, at din ordre vil blive ændret. Vi sender produkterne efter din bestilling hos os i et par timer.

Politisk 7.Return

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkt, skal du kontakte os inden for et week.All poster sendt tilbage til os skal være i original stand ienot slidt, ændres eller vasket, med alle atadas.Usted tags skal betale sagens omkostninger skibsfart, og vil blive opkrævet 20% af mængden af ​​din ordre i vores udsætning gebyr.

Hvis pakken ankom, men ønsker ikke at underskrive på den og den parcel vender tilbage til os, vil vi opkræve 20% af ordrebeløbet i vores shipping gebyr.

Hvis ordren tilbage til os koster os så mange shipping gebyr, vælge den pakke efterlader os ikke til os, så vi vil opkræve dig 50% af ordrebeløbet, fordi vi mister shipping gebyr og punktet.

August. Mit kreditkort blev afvist, hvad nu?

Der er flere grunde til, at et kreditkort transaktion afvist.

Den mest almindelige årsag er, at den adresse, du indtastede ikke er den samme adresse på dit kort crédito.Si dette sker, kan du prøve igen med den korrekte faktureringsadresse.

Bemærk, at kun VISA, MasterCard, JCB. Vi accepterer ikke gavekort på nuværende tidspunkt.

En simpel skrivefejl kan også forårsage, at transaktionen blive afvist, herunder indtastning af antallet af dårlige kreditkort, udløbsdato eller forkert CVN-kode (sikkerheden nummer på bagsiden af ​​kortet).

Hvis din kredit er stadig ikke indrømmet, at jeg har nogle forslag:

- Vent en dag og prøv igen

- Sørg for at dit kort er stadig ikke forbi sin grænse

- Sørg for at dit kort ikke er udløbet

- Sørg for at du skrev navnet korrekt på forsiden af ​​kortet

- Prøv et andet kreditkort

9.. Sådan får engrosprisen

Hvis du køber mere end 6 stk, kan vi tilbyde engrospriser mayor.Y du bør tale med vores kundeservice. Af den måde, kun engros acceptere Western Union og HSBC.El pris engros afhænger af mængden af ​​din ordre.
Tilbage